Bewegwijzering

kramer_belettering_zuiderzeemuseum_flessenpaal_groep

Routing

Doordachte bewegwijzering en routing is van belang daar waar mensen samenkomen. Zowel binnen als buiten. Kramer Belettering bedenkt en maakt borden om bezoekers in goede banen te leiden. In overeenstemming met de huisstijl van uw organisatie. Duurzaamheid, funtionaliteit, design en veiligheid zijn voor ons de bepalende factoren.

Lees meer...

 
kramer_belettering_veiliggheidsrouting_nooduitgang

Vluchtroute

Veiliheidsbewegwijzering is noodzakelijk voor iedere onderneming en organisatie. De veilgheid van werknemers en bezoekers moet te allen tijden gewaarborgd zijn. Zowel actief als passief. En als er onverhoopt tóch iets misgaat, dient de bewegwijzering natuurlijk perfect te functioneren. Dat is uw verantwoordelijk. Maar ook de onze...

Lees meer...

 
kramer_belettering_tuinbord_dierenkliniek_enkhuizen

Tuinborden

Geen mogelijkheid om je reclamebord aan het gebouw te bevestigen? Of is de 'voortuin' gewoon dé geëigende plek voor een mooi bord met bedrijfslogo? Ook voor een geslaagd tuinbord zit je bij Kramer natuurlijk natuurlijk helemaal goed! Van idee tot en met het professioneel monteren op locatie.

Lees meer...

 
kramer_belettering_bewegwijzering_verlichte_zuil_goesdeen

Zuilen

Ben je op zoek naar een representatief reclamebord met je bedrijfslogo? Dan is een reclamezuil misschien wel een hele mooie optie. Een professionele reclamezuil is helemaal niet duur. Wij hebben verschillende modellen, van strak rechthoekig en onverlicht tot en met fraai ovaal gevormd en met duurzame LED-verlichting.

Lees meer...

 

Contact gegevens

+31 (0)228 59 32 77

Handelsweg 25 - 1619 BJ - Andijk

info@kramerbelettering.nl

Contact formulier

@kramerbeletter

'Van alle markten thuis'

Schagen, 28-01-2011
'Kramer Belettering is al jarenlang onze vaste leverancier van promotiemateriaal.'
, aldus Marc Nederbergh, directeur van het online webbureau CleverInsert...

Lees meer...