Vlaggen & Banieren

kramer_belettering_polyester_vlaggen_groep

Vlaggen

Met een polyester vlag trekt je bedrijf positieve aandacht. De kleuren en continue beweging vallen op en brengen de omgeving tot leven. Vlaggen met je eigen logo zijn reeds vanaf enkele stuks te bestellen bij Kramer belettering en zijn zeer betaalbaar. Zelfs met full color opdruk!

Lees meer...

 
kramer_belettering_banier_ijsselhof

Banieren

Je bent op zoek naar een medium wat de aandacht trekt, hoe de wind ook waait? En wat prima betaalbaar is? Dan is een banier waarschijnlijk een hele mooie optie. Bevestigd aan een uithouder blijft je reclameboodschap namelijk √°ltijd leesbaar...

Lees meer...

 
kramerbelettering_gevevlaggen

Gevelvlaggen

Een gevelvlag is opvallend en trekt het publiek naar je winkel. De vlag is snel en eenvoudig te monteren aan de gevel. En gemaakt van sterk bisonyl en beletterd met bedrijfslogo of reclameboodschap is de gevelvlag een echte eyecatcher.

Lees meer...

 
kramer_belettering_buizenframe

Framedoeken

Met framedoeken kunnen tegen geringe kosten grootse resultaten worden bereikt! Groot en toch gering in gewicht. Met een stoere en eigentijdse uitstraling. En het doek kan heel eenvoudig uitgewisseld worden, waardoor je de visual snel aan kunt passen voor een nieuwe foto of reclameboodschap.

Lees meer...

 

Contact gegevens

+31 (0)228 59 32 77

Handelsweg 25 - 1619 BJ - Andijk

info@kramerbelettering.nl

Contact formulier

@kramerbeletter

'Van alle markten thuis'

Schagen, 28-01-2011
'Kramer Belettering is al jarenlang onze vaste leverancier van promotiemateriaal.'
, aldus Marc Nederbergh, directeur van het online webbureau CleverInsert...

Lees meer...