Raamdecoratie & Etalagebelettering

kramer_belettering_etalagebelettering_toekomstgroep_detail

Etalagebelettering

Benut de ruimte op je etalage met je bedrijfslogo of reclameboodschap. Of decoreer een raampartij met één van de vele soorten glasfolies. Wij van Kramer belettering kunnen je adviseren om je bedrijfspand of woning een fraai en nieuw aanzicht te geven.

Lees meer...

 
kramer_belettering_raamdecoratie_zandstraalfolie

Raamdecoratie

Ook voor het decoreren van glaspanelen kun je terecht bij Kramer belettering. Met ons uitgebreide assortiment zandstraal-effect folies zijn alle denkbare figuren op je raam te creëeren.

Lees meer...

 
kramer_belettering_zonrwerende_folie_groep

Zonwerende folie

Ook zo'n last van de hitte van de zon tijdens warme dagen? Verhoog het comfort binnen door de zon buiten te houden. Met zonwerende folie op glas zijn enorme reducties van de binnentredende zonne-energie te realiseren.

Lees meer...

 
kramer_belettering_antischerf_folie_groep

Inbraakwerende folie

Inbraakwerende folie, oftewel veiligheidsfolie wordt toegepast op plekken waar glas niet in kleine scherven uiteen mag vallen. Denk hierbij aan peuterpeelzalen en scholen. Ook waar met foodproducten wordt gewerkt is anti-splinterfolie verplicht.

Lees meer...

 
freevision

Freevision

U wilt een opvallende full color foto op een raam en tegelijkertijd zicht hebben op de buitenwereld? Dat kan met geperforeerde raamfilm; dit is een zelfklevend vinyl voor buitengebruik dat op de buitenkant op een raam wordt gemonteerd; zo benut u het glasoppervlak voor een opvallende reclame-uiting.

Lees meer...

 

Contact gegevens

+31 (0)228 59 32 77

Handelsweg 25 - 1619 BJ - Andijk

info@kramerbelettering.nl

Contact formulier

@kramerbeletter

'Van alle markten thuis'

Schagen, 28-01-2011
'Kramer Belettering is al jarenlang onze vaste leverancier van promotiemateriaal.'
, aldus Marc Nederbergh, directeur van het online webbureau CleverInsert...

Lees meer...