Stickers & Plakletters

kramer_belettering_online_bestellen_van_plakletters_vliegtuig

Online Plakletters bestellen

Online plakletters ontwerpen en bestellen is vanaf nu heel gemakkelijk. De plakletters worden aangeleverd als één plaktekst. Opplakken is een peuleschil! Voor zowel binnen- als buitengebruik en met 8 jaar garantie. Dus prima geschikt voor schepen, autoreclame, etalages, reclameborden, interieurwanden, noem maar op.

Lees meer...

 
kramer_belettering_reclamesticker_mabo

Reclamestickers

Kramer Belettering heeft de technieken en machines in huis om alle soorten stickers te maken. Dat zit in ons DNA...! Al sinds 1972 ontwerpen en fabriceren wij alle soorten reclamestickers. Dus u mag van ons verwachten dat wij de stickers maken die bij het beste bij ú past. Voor de scherpste prijs. En in de meest geschikte uitvoering.

Lees meer...

 
kramer_belettering_keuringssticker_nen_3140

Gereedschapstickers

Ook bent u voor allerlei soorten gereedschapstickers bij Kramer Belettering aan het juiste adres! Keuringstickers voor electrische apparaten of klimmaterieel, instructiestickers voor op machines, etc. etc. Dankzij ons digitaal drukproces zijn uw eigen vormgegeven stickers al vanaf hele kleine aantallen zeer betaalbaar te laten maken.

Lees meer...

 
kramer_belettering_exterieur

Full color stickers

U zoekt betaalbare full color gedrukte stickers voor evenementen, reclameborden of autobeletteringen? Kramer Belettering heeft hiervoor een efficiënt en modern machinepark in huis. U kunt het zo gek niet bedenken of kramer kan het maken. Van economische indoor- tot duurzame outdoorkwaliteit, rechthoeking, rond of in vorm gesneden...

Lees meer...

 
kramer_belettering_thermalwaxprinting_stickers_

Thermal Wax Printing stickers

Thermal Wax Printing is een unieke techniek om stickers met echte volle 'uni' kleuren te kunnen maken. Met dit digitaal aangestuurd procedé zijn wij in staat de meest bijzondere geprinte kleuren drukken. Met verloop en met rasters, met mengkleuren en semi transparanten. Zelfs metallics en vol en dekkend wit...

Lees meer...

 
kramer_belettering_exterieur

Zeefdrukstickers

Het zeefdrukken is een reeds lang bestaande en beproefde techniek voor het bedrukken van stickers. Daar waar grotere series gewenst zijn of voor speciale en 'heavy duty' toepassingen kan het zeefdrukken voor u weleens de meest geschikte oplossing zijn.

Lees meer...

 
kramer_belettering_haco_plakletters_hangmappen

Haco Plakletters & Pictogrammen

Kramer Belettering is reeds sinds 1972 de fabrikant van Haco Plakletters & Pictogrammen. De Haco Plakletters zijn losse plakletters die in diverse lettertypen, kleuren en afmetingen worden geleverd aan de detailhandel. Denk hierbij aan watersportwinkels, doe-het-zelf-zaken, verf- en behangspeciaalzaken en dergelijke.

Lees meer...

 

Contact gegevens

+31 (0)228 59 32 77

Handelsweg 25 - 1619 BJ - Andijk

info@kramerbelettering.nl

Contact formulier

@kramerbeletter

'Van alle markten thuis'

Schagen, 28-01-2011
'Kramer Belettering is al jarenlang onze vaste leverancier van promotiemateriaal.'
, aldus Marc Nederbergh, directeur van het online webbureau CleverInsert...

Lees meer...